Garabandal

Garabandal

Garabandal egyik megnyilvánulása a szeretet, a szépség és a rejtély, hogy Isten irgalmas, hogy az egyház és a világ válság idején.

Ez a 54 perces dokumentumfilm egyértelmű kifejtése elképesztő jelenések of Our Lady of Mount Carmel és a Szent Mihály Arkangyal at Garabandal, Spanyolország (1961-1965).

Készült 1996-ban a munkavállalók Our Lady of Mount Carmel a Lindenhurst, New York, ez a film a történelmi felvételeket használ az extázis, hogy kövessék a történetet, ezeket a rendkívüli eseményeket, az üzenetek és a próféciák és meséli az átalakítás Joey Lomangino révén Szent Pio a Pietrelcinai és az ő kapcsolata Garabandal.




Garabandáli jelenés, négy fiatal spanyol parasztlánynak jelent meg a Szűz Mária 1961 és 1965 között egy Észak-nyugati spanyol faluban San Sebastian de Garabandalban.

A jelenések története

1961 június 18 este fél kilenc. A község déli határában négy lány mennydörgést hall és egy fényes angyal jelenik meg először Konchiának, majd a többi lánynak. Az angyal nyolcszor jelent meg nekik még júniusban, de csak július 3-án szólalt meg először. Ezt mondta: "Tudjátok miért jöttem? Hogy bejelentsem nektek, hogy holnap vasárnap, a Szűzanya fog nektek megjelenni, mint a kármelhegyi Miasszonyunk."